Vitra Polder Sofa XL van Hella Jongerius, eerste versie (2005) in stofmix #Antraciet

voor het herbekleding van een Polder Sofa in de stofmix #Antraciet bieden wij twee opties, de oorspronkelijke stofmix zoals Vitra hem in 2005 lanceerde en een Antraciet-versie welke is ontwikkeld t.b.v. de showroom van Kvadrat Nederland, logischerwijs geheel opgebouwd uit stoffen uit Kvadrat’s eigen collectie. Van beide versie zijn op aanvraag staalboeken beschikbaar.

Polderen? meubelstoffeerderij.nl & Vitra

Meubelstoffeerderij.nl verzorgd de herstoffering voor Vitra in Nederland. Het oorspronkelijke model van de ‘Polder’ uit 2005 heeft in 2016 een make-over gekregen waarna wij vanuit Vitra de vraag kregen of wij een antwoord konden formuleren op herstoffering-vragen van de eerste versie van de Polder. Dit heeft er toegeleid dat wij z.g.a. wekelijks één van de varianten van de Polder Sofa herbekleden in de diversen kleurstellingen.

Wat is er allemaal mogelijk?

  • Nieuwe interieurs t.b.v. de zitkussen
  • Vervangen zwarte onderdoek (velcron-doek onder de zitkussens)
  • Vervangen van de singelbanden (de vering onder de zitkussens)
  • Vervangen van het schuim t.b.v. de boulé (de strook ‘voor’ de zitkussens)
  • Volledig tot gedeeltelijk herbekleden van de Polder Sofa is o.a. mogelijk in de originele stofmixen (#Groen, #Rood, #Creme, #Bruine en #Antraciet), in 3 door Kvadrat ontwikkelde varianten (#Kv-Antraciet #Kv-Wit en #Kv-Camouflage), een #Pastel/roze-versie ontwikkeld door Monique L. Anker, kortom er is heel veel mogelijk.
  • Offerte’s en staalboeken zijn op aanvraag beschikbaar. Voor het verkrijgen van meer informatie kunt u gebruik maken van het onderstaande offerte-formulier.